Контакти

Хто ми і чого ми хочемо

Суспільно-політичне інтернет-видання «ДУХ ВОЛІ» покликане часом, щоби виконувати надважливу роль пробудження українців від насильно нав’язаного їм різними «братами» багаторічного летаргічного сну у вигляді безпам’ятства, духовної і моральної деградації, комплексу меншовартості.
Основною метою сайту є сприяння гуртуванню розпорошених патріотично налаштованих українців у консолідовану національну потугу, здатну, нарешті, навести лад у власному домі та вибудувати дійсно незалежну Українську Державу зі свідомим і патріотичним народом та чесними і високоморальними провідниками.
Поряд із висвітленням маловідомих сторінок історії України, оцінкою ролі визначних українців у національному та світовому контексті, видання має на меті проводити фаховий аналіз проблем сьогодення (суспільних, політичних, економічних, культурних), формувати суспільний погляд на виклики часу, а також спільно вибудовувати сприятливі для українців стратегічні напрямки розвитку усіх сфер суспільного життя. Кожен зацікавлений зможе знайти на сайті інформацію з української історії (історичний календар, статті, розвідки і повідомлення), довідатися про події з різних сфер життя українців як у краї, так і за кордоном, ознайомитися з шедеврами та новинами української культури (фотокопії зразків образотворчого мистецтва, політичного плакату, карикатури, аналітичні статті та відгуки про виставки, постановки, фільми), помилуватися історичними пам’ятками, визначними місцями та природними витворами України.
До кожного інформативного подання відвідувач сайту може за бажанням залишити свій коментар. Також, попередньо зареєструвавшись, можна запропонувати тему для обговорення чи взяти участь у форумі за провідними напрямками нашого життя.
Усіх небайдужих закликаємо до співпраці на користь спільній справі. Чекаємо на контакти, пропозиції, цікаві матеріали. Кожен може стати співавтором інтернет-видання.
Гуртуймося, українці! Майбутнє України залежить від спільної сили наших помислів та міці наших рук.

www.duhvoli.com.ua
e-mail: ukrrusj@gmail.com
тел.: (0322)35-64-62