Архів серпня, 2015

Падіння рівня освіти в Україні

Падіння рівня освіти в УкраїніРівень освіти в Україні впав до російського дна. Настільки невтішні результати, точніше сказати, підсумки досліджень надали нещодавно експерти з «International Association of Universities». Так, Аналітки відзначили, що за останні два роки загальний рівень освіти у Вищих Навчальних Закладах країни знизився настільки істотно, що деяких випускників навіть не можна вважати грамотними.
Читати запис повністю »

Керівника Кам’янець-Подільського військкомату звільнять з посади через повістку загиблому кіборгуПосадовці вибачились перед рідними бійця Руслана Коношенка за недобросовісну роботу працівників військового комісаріату. Голова Хмельницької облдержадміністрації Михайло Загородний повідомив газеті «Є», що відповідальні за вручення повістки рідним загиблого кіборга Руслана Коношенка будуть покарані. Зокрема, керівника Кам’янець-Подільського міськрайонного військкомату звільнять з посади, а інші посадові особи понесуть дисциплінарну відповідальність.

«Відбудеться переформатування роботи військкомату у зв’язку з недобросовісним виконанням обов’язків. За образу світлої пам’яті героя АТО Руслана Коношенка, який посмертно був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня, відповідальні особи понесуть покарання», — сказав голова адміністрації Михайло Загородний.

Підполковник Володимир Возний, який відтепер виконує обов’язки військового комісара Кам’янець-Подільського міськрайонного військкомату, вже особисто вибачився перед батьками та рідними загиблого кіборга.  Читати запис повністю »